Velkommen til FDF Nibe kreds

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik. sang og leg.

"HYTTEN" er FDF Nibes lejrhytte og -grund i Skivum Krat, Nordjylland. 

Lejrhytten består af to separate hytter samt et større naturareal bestående af skov og teltplads/boldbane, som omgrænser "HYTTEN". Endvidere må det siges, at "HYTTEN" ligger placeret i et naturskønt område - lige uden for døren finder man Skivum Krat, som er et skovområde primært bestående af hassel- og egekrat. I skoven løber Sønderup å, som  munder ud i Halkær Ådal. Få kilometer fra "Hytten" finder man den lille landsby Vegger, hvor man i sommerhalvåret kan være heldig at se storken, idet der midt i byen findes en stor gammel storkerede. 

 

Hytternes indretning 
Den forreste hytte indeholder køkken, spise-/pejsestue, mindre toilet med bad samt et tanterum til to personer. I køkkenet, som er ca. 18 m2, findes der industrikomfur med fem gasbrændere og elovn, microbælgeovn, køleskab, skabsfryser, ældre industriopvaskemaskine, elkeddel samt to kaffemaskiner. Endvidere er der bord med 4 siddepladser. Der findes service til 50 personer (dog ikke vinglas), hvilket svarer til det antal, der maksimalt kan dækkes op til. 

Den bageste hytte er indrettet med fire sovesale med henholdsvis 4, 8, 15 og 18 køjepladser. I forbindelse med de to største sovesale er der direkte adgang til toilet samt bad- og vaskerum med håndvask og to brusere. Desuden findes der i hyttens fordelingsgang et toilet samt et baderum. 

Begge hytter opvarmes ved brug af el-radiatorer.  

 

Udendørs faciliteter
Ved lejrhyttens indkørsel er der parkeringspladser til ca. 7 biler. 

Foran hytterne er der en grusbelagt boldbane med to fodboldmål, ligesom der findes en mindre flisebelagt terrasse med to borde-/bænkesæt. 

Mellem de to hytter er der foruden flagstang en vippe. 

Ved siden af hytten med sovesale er der nyistandsat udekøkken med bl.a. stor håndvask og rindende vand (dog kun koldt vand). Der er plads til at ca. otte børn og to voksne kan forberede og lave mad her. 

Bag hytten med sovesale er der bålplads med træbænke og god plads til optræden mv. Endvidere er der bygget permanent shelter ved bålpladsen. Lejere skal selv medbringe brænde.

Foruden ovenstående er der et stykke skov med til lejrgrunden samt en større telt-/boldplads.